fbpx

Tag: Чернотицки

Директор на РТВ Украина за Рацин.мк: Ja спречуваме пропагандата на Кремљ и ги разоткриваме воените злосторства на Русија

Во ова ексклузивно интервју за порталот Рацин.мк, претседателот на УО на Јавниот радиодифузен сервис на Украина (Національна суспільна телерадіокомпанія України, ...