fbpx

Tag: цивилни цели

Фото: Кири́ло Тимоше́нко

Нема ништо невозможно

Пишува: Амб. ЛАРИСА ДИР Вонредна и Ополномоштена Амбасадорка на Украина во Република Северна Македонија Само на триста и деветтиот ден од ...