fbpx

Tag: Дане Талески

Големи се можностите за економска соработка и пласман на македонски производи и услуги на НАТО, амбасадор во НАТО, Талески ја посети компанијата „Везешари“

Денеска во работна посета на компаниите „Везешари“ и „Лекер’ беше Неговата Екселенција Дане Талески, Амбасадорот на Република Северна Македонија во ...