fbpx

Tag: Ден на рудари

Бектеши за Денот на рударите: Со развој на рударството во С. Македонија ќе се обезбеди повисок економски раст во државата

По повод 28-ми август-Денот на рударите во Република Северна Македонија, министерот за економија Крешник Бектеши го честита празникот на сите ...