fbpx

Tag: Денот на Хероите на Небесните Стотина

Амбасадорката Дир: 10 години од Револуцијата на Достоинството во Украина, Јанукович не успеа да го скрши духот на украинските патриоти

Украина денеска го одбележува Денот на Хероите на Небесните Стотина. Украинската амбасадорка во Скопје, Лариса Дир, потсетува на деновите на ...