fbpx

Tag: Денот на независноста

По повод Денот на независноста: Празнични манифестации, бесплатни културни настани и слободен влез во музеите, во галериите и на локалитетите

На сите македонски граѓани и граѓанки на нашата држава им го честитаме државниот празник 8 Септември! По повод Денот на ...