fbpx

Tag: дезинформации

Што е интернет трол?

ДЕФИНИЦИЈА Трол е сленговски израз за лице што објавува, односно дистрибуира инфламаторни, навредливи и лажни содржини на интернет (социјални мрежи, ...

Page 1 of 2 1 2