fbpx

Tag: Донтов модел

Емилија Целакоска

Вистински Шкот

Пишува: ЕМИЛИЈА ЦЕЛАКОСКА Далеку е полесно човек да знае што нејќе отколку да знае што сака. До таа мера е ...