fbpx

Tag: ДПМНЕ

Коциќ: Единствена цел на техничкиот министер за внатрешни работи е да создаде хаос, проблемот за возачките дозволи беше инсцениран од ДПМНЕ

„Точно е дека парламентарните избори се распишаа, очекуваме дека Македонија ке го продолжи патот кон евроинтеграциите,нема да дозволиме да бидеме ...

Page 1 of 3 1 2 3