Tag: Драган Ковачки

Демант од МВР: Ковачки шири невистини, неселективно се постапува за сите кршења на законот, без оглед кој е сторителот

Секторот за внатрешни работи Велес ги демантира невистините објавени од страна на пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Драган Ковачки, објавени на социјалните мрежи ...