fbpx

Tag: едношалтерски систем

Богоев: Главните придобивки на едношалтерскиот систем е побрз проток на стоки и услуги на границите и поголема конкурентност во ЕУ

Со финансиска поддршка на Светска банка започнавме со активности за реализација на Проектот за забрзување на транспортот и трговијата на ...