Tag: Енергетски сектор

Бектеши на конференција за обновливи извори на енергија: Создаваме поволна бизнис клима за инвеститорите, наш приоритет е зелената транзиција

„Eнергетскиот сектор во Република Северна Македонија е еден од најзначајните сектори за развој на економијата и истиот е во приоритетите ...