fbpx

Tag: ЕСМ продажба

Андонов: Сите лиценцирани компании да се пријават на јавниот повик на ЕСМ Продажба за испорака на природен гас, повеќе понуди за поконкурентна цена

На денешната прес конференција на којашто се обрати соработникот за енергетика Виктор Андонов беа споделени најновите информации за енергетската состојба ...