fbpx

Tag: евроинтегративен пат

Ковачевски: Сите во Парламентот имаат обврска да го поддржат евроинтегративниот пат, нема да фалат пратеници за уставните измени

Премиерот Димитар Ковачевски верува дека пратениците ќе го поддржат евроинтегративниот процес на државата и дека нема да фалат пратеници за ...