Tag: Фејсбук

Падна Фејсбук

Никој нема пристап до Фејсбук, Месинџер, Инстаграм од МЕТА веќе половина час. Корисници ширум светот се жалат дека се одјавени од нивните ...

Фотомонтажа: Драган Мишев / ЦивилМедиа

За моќта на будалаштините

Поттикнат од се поголемиот број дезинформации кои се споделуваат на социјалните мрежи, Илијанчо Гаговски на својот Фејсбук профил, во пост ...

Пендаровски: Етикетирање, дискредитација и обиди за регулирање на новинари и медиуми имаше и во минатото и сведоци сме дека таквите процеси не доведоа до демократски развој

Слободата на медиумите е директно поврзана со степенот на демократијата во едно општество и со заштитата на јавниот интерес. Новинарството ...

Лукароски: Кога Македонија ќе стане членка на ЕУ, како ВМРО-ДПМНЕ ќе ја продава приказната дека тие се спас за идентитетот и јазикот?

Политичкиот аналитичар и активист Ацо Лукароски во објава на Фејсбук прашува „што би правеле ВМРО-ДПМНЕ тогаш кога Македонија ќе стане ...

Page 1 of 2 1 2