Tag: Фондација Заев

Фондацијата Заев со спонзорство за Сојузот на борците за одбележување на 80-годишнината од ослободувањето од фашизмот

Почитувајќи ги вредностите  и богатството на македонската историја и сите придобивки од минатото кои ги ужива нашето општество, Фондацијата „ЗАЕВ ...

(ВИДЕО) Фондацијата Заев со нова „Успешна приказна“: Олимписката каратистка, Пулексенија Јовановска

Фондацијата Заев во серијалот „Успешна приказна“ ја претставува олимписката каратистка, Пулексенија Јовановска. „Овој месец продолжуваме со серијалот на “Успешни приказни” ...

Page 1 of 2 1 2