Tag: Форум

Грковска од Атланта: Да се обединиме и да ги урнеме стереотипите, жените имаат интегритет, професионалност и упорност во справувањето со корупцијата

Во рамките на Конференцијата на земјите потписнички на Конвенцијата на Обединетите Нации против корупцијата, што се одржува во Атланта, САД, ...

фото: МИА

Рама на Форумот „Global Gateway“: Бракот со ЕУ е најтежок, но вреди, порачувам Албанија и Западен Балкан да не се изземаат од европските програми за финансирање

Албанскиот премиер Еди Рама во својот говор во Европската комисија на отворањето на форумот „Глобална порта“ зборуваше за актуелните предизвици ...

Фото: Собрание на РСМ

Адеми: Парламентот треба да биде вклучен во Берлинскиот процес, поради неговата законодавна и контролна улога во општеството

Претседателот на Комисијата за Европски прашања на Собранието на Република Северна Македонија, Арбер Адеми, учествуваше на Тинк-Тенк Форумот на граѓанското ...

Page 1 of 2 1 2