fbpx

Tag: ФРОНТ

Џабир Дерала (фото: Кирил Михаилов)

Тоа се шакалите

Пишува: ЏАБИР ДЕРАЛА Шакалите се месојадни животни, налик на волците, но помали. Спаѓаат во кучешкото семејството Canidae. Заедно со хиените, за ...

Page 1 of 7 1 2 7