Tag: ФЗОРСМ

Филиповска-Грашкоска: Податоците не беа украдени, тоа се шпекулации, податоците се безбедни и заштитени во ФЗОРСМ

Денеска, директорката на Фондот за здравствено осигурување Магдалена Филиповска-Грашкоска одржа брифинг за медиуми, после кој даде куса изјава за јавност. ...

ФЗОРСМ: Осигурениците можат да ги остваруваат правата преку Подрачните служби, лекарските комисии продолжуваат со работа непречено 

Фондот за здавствено осигурување ја известува јавноста дека осигурениците можат да ги остваруваат правата преку Подрачните служби на Фондот, кои ...