fbpx

Tag: Габриел Ескобар

Ескобар: Најнационалистичките партии се најкорумпирани, Северна Македонија треба да биде пример како се справи со поднесувањето на својата ЕУ кандидатура

Во контекст на најновите предизвици за Западен Балкан и што носи идната година, зборуваше Заменик-помошникот секретар на САД, Габриел Ескобар, ...