fbpx

Tag: германското стопанство

Битиќи на работен состанок со Делегацијата на германското стопанство: Усогласувањето со европската регулатива ќе создаде додадена вредност за економијата

Вицепремиерот Битиќи, денеска одржа работен состанок со претставници на Делегацијата на германското стопанство (АХК) во земјава, на кој се зборуваше ...