fbpx

Tag: Гласна и храбра

Тренчевска: Поимникот за родово базирано насилство со (зло)употреба на технологијата, ќе придонесе за подигање на свеста и полесно препознавање на насилството

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска, денеска присуствуваше на промоција на Поимникот за родово-базирано насилство извршено со (зло)употреба ...