fbpx

Tag: големување на плати

Парламентот во Тирана расправа за зголемување на платите во администрацијата, но со висок процент и на функционерите и пратениците

Министерката за финансии и економија на Албанија, Делина Ибрахимај денеска во парламентот во Тирана презентираше предлог закон со кој се ...