fbpx

Tag: Градинка

Ковачевски: Најстарата градинка во државата „Орце Николов”, добива нов објект по најсовремени стандарди за згрижување и воспитување на децата

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, заедно со министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска, присуствуваше ...

Се гради модерна градинка на најголема површина во државава досега, првата градинка во општина Центар по половина век

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски заедно со градоначалникот на општината Центар, Горан Герасимовски беше на локацијата ...

Page 1 of 2 1 2