fbpx

Tag: гранични премини

Граничен премин Клепало. Фото: Ј. Ѓорѓиоски / Фронтлајн

Кутиров: Реконструкција на граничните премини со Бугарија и дигитализација на постапките за подобрување на трговската размена во регионот

Целосна дигитализација и комплетно автоматизирани и бесхартиени царински постапки, реконструкција на граничните премини со Бугарија како и изградба на нов ...