fbpx

Tag: хеликоптерска несреќа

Одбележување 15 години од хеликоптерската несреќа во која загинаа припадници на воздухопловниот ВИНГ

На спомен-обележјето кај Катлановско Блаце денеска ќе се одбележат петнаесет години од хеликоптерската несреќа во која трагично загинаа единаесет припадници ...