fbpx

Tag: хибридни закани

(ВИДЕО) Талевски: ВМРО-ДПМНЕ ја попречува работата на институциите за справувањето со дојавите за бомби во училиштата

ВМРО-ДПМНЕ ја попречува работата на институциите во спроведувањето на мерките за справување со дојавите за поставени бомби во училиштата. Јавните ...

За актерите во рускиот свингерај

Предизвикувајте континуирани кризни состојби, преземајте активности за доведување на противникот во заблуда и постојано поткопувајте и ослабнувајте ги неговите позициии; ...