Tag: Џим Раш

САД донесе резолуција според која дејствата на Русија во Украина се признаваат за геноцид

Сенаторите Џим Раш, член на сенатската комисија за надворешни работи и Бен Кардин, претседател на Хелсиншката комисија,  денеска го поздравија донесувањето на резолуцијата ...