Tag: инцидент

Османи од Софија: Да го прекинеме циклусот на провокации и насилство од двете страни, да ја наметнеме позитивната агенда што двете влади ја градат

Мора да го прекинеме овој циклус на провокации и насилство од двете страни, и да ја наметнеме нашата позитивна агенда ...

Page 2 of 2 1 2