Tag: Интер

Photo by Stefan Matzke - sampics/Corbis via Getty Images

Французинот Павар во Интер

Францускиот фудбалски репрезентативец Бенџамин Павар е нов играч на Интер, потврди официјално италијанскиот клуб. Павар доаѓа во Интер од редовите ...