fbpx

Tag: интервју

Ана Чупеска Фото: Цивил Медиа

(ВИДЕО) Чупеска: Без европскиот пат можеме да се најдеме во состојба на авторитаризам што може да доведе до меѓуетнички тензии

Во Годишникот на Фондацијата за европски прогресивни студии, меѓу другото, се тврди дека умерените и прогресивните гласачи во државите членки ...

(ЕКСКЛУЗИВНО) Едвард Џозеф за ЦИВИЛ МЕДИА: Балканските лидери имаат можност за искрени дискусии за критичните прашања кои го прават регионот нестабилен и ранлив на руската субверзија

Свое видување за најновите политичките случувања во Северна Македонија во пресрет на лидерската средба на Западен Балкан и претстојните избори ...

Спасовски: МВР анализира информации за нови аспекти кои произлегуваат од истрагата за убиствата на Вања и Панче

Министерството за внатрешни работи разгледува, анализира и обезбедува докази и информации за нови аспекти кои произлегуваат од истрагата за убиствата ...

Page 2 of 11 1 2 3 11