fbpx

Tag: интервју

Димитар Ковачевски. Интервју. Фото: Б. Јордановска

Ковачевски во интервју за Фронтлајн: Донесувањето тешки одлуки е како некој со нож да ви го сече стомакот, но лидер мора да преземе одговорност

Обединетите нации сè уште претставуваат најдобра платформа за обезбедување на светскиот мир и соработка со сите нејзини недостаоци кои се ...

Ана Чупеска Фото: Цивил Медиа

(ВИДЕО) Чупеска: Без европскиот пат можеме да се најдеме во состојба на авторитаризам што може да доведе до меѓуетнички тензии

Во Годишникот на Фондацијата за европски прогресивни студии, меѓу другото, се тврди дека умерените и прогресивните гласачи во државите членки ...

Page 1 of 11 1 2 11