fbpx

Tag: инверстиции

Костадиновска-Стојчевска: Минатата година инвестиравме 40 милиони денари во општините за развој на културата, оваа година тој буџет е 50 милиони

„Капиталните дотации до единиците на локална самоуправа се ставка која ја актуелизиравме минатата година. Од кога постои Министерството за култура ...