fbpx

Tag: Ирена Ристиќ

Ацо Лукароски. Фото: лична архива

Ацо Лукароски: Дали Ирена Ристиќ ќе гласа на следните избори или тој ден ќе собира ѓубре низ Аеродром и другите делови од Скопје?

Активистот Ацо Лукароски денеска на својот фејсбук-профил индиректно и се обрати на актерката и една од главните иницијатори на неформалната ...