fbpx

Tag: изборниот процес

Митрески: Нема да дозволам гласање за последниот член на комисијата, без цврсто уверување за двотретинско мнозинство, да не се остави дамка на изборниот процес

„Претпоставувам дека тука некаде е темата, бидејќи не гледам проблем во препораките на ОБСЕ- ОДИХР, досега не сум слушнал дека ...