fbpx

Tag: изполнето ветување

Фото: Фејсбук група, Македонски јазик

Севкупната архива на Институтот за македонски јазик „Крсте Петков Мисирков“ дигитализирана за половина од ветениот рок од две години

Вистиномер бележи исполнето ветување на Министерството за култура за забрзано дигитализирање на старите ракописи од Институтот за македонски јазик „Крсте ...