Tag: Извештај

Европскиот парламент повикува на национален консензус за евроинтеграциите со цел исполнување на целта – подготвеност за членство до 2030

Европскиот парламент го објави Извештајот-резолуцијата на бугарскиот европратеник Илхан Ќучук за Северна Македонија, изработен по извештајот на Европската комисија, во ...

Foto: Marko Lukunic / Pixell

Хрватска безбедносно-разузнавачка агенција: Направен е обид за формирање паравоени единици

Безбедносно-разузнавачката агенција на Хрватска (СОА) објави дека осумнаесет руски дипломати и шест членови на административно-техничкото раководство на руската амбасада во ...

Page 2 of 3 1 2 3