Tag: Извештај

Постигнат е напредок во делот на корупцијата, скок од 24 места на Извештајот на Транспаренси не е за потценување, истакна Пендаровски

Имаме неспорен напредок во делот на корупцијата. Имаме скок од 24 места, според Извештајот на Транспаренси интернешенeл, но тоа не ...

Page 3 of 3 1 2 3