Tag: Извештај

Photo by Kenny Eliason on Unsplash

Ревизијата открива недоволна посветеност на државните институции кон дигиталната трансформација

„Владата на Република Северна Македонија, Министерството за информатичко општество, институциите и органите на државна управа делумно се посветени кон активностите ...

Фридом Хаус: Надежите што се зголемија по соборувањето на Груевски допрва треба да се остварат, судството и понатаму е една од најкритикуваните институции во Македонија

„Во Северна Македонија, надежите што се зголемија во 2017 година по соборувањето на антидемократскиот премиер Никола Груевски допрва треба да ...

За Извештајот на ЕУ

Пишува: ГОРАН ВОЛКАНОСКИ Каква оценка ни даде ЕУ во нејзиниот последен извештај за нашиот напредок кон ЕУ? Онаков каков што ...

Page 1 of 3 1 2 3