fbpx

Tag: карикатура

Dave Whamond

Руски кукли

- Речи јас не сум руска кукла, глупчо! - Јас не сум руска кула, глупчо! Автор: Dave Whamond / Канада. ...

Alen LAUZAN

Скелети

Посебна награда на 55. Остен - Светска галерија на карикатури - Скопје 2023. Автор: Alen LAUZAN / Чиле.

Norbert VAN YPERZEELE

Мечиња

Трета награда на Остен Светска галерија на карикатури - Скопје 2023. Автор: Norbert VAN YPERZEELE / Белгија.  

Сантијаго КОРНЕХО

Женски

Сантијаго КОРНЕХО, Аргентина - Втора награда на 55. Остен Светска галерија на карикатури Скопје 2022.

Riber Hansson

Бу!

Осми Март, Меѓународен ден на жената. Автор: Riber Hansson / Шведска.

Page 1 of 16 1 2 16