fbpx

Tag: Лампедуза

Италијанската влада ќе разговара за ситуацијата на островот Лампедуза и ќе донесе одлука за нови правила за миграцијата

Италијанската влада денеска се очекува да усвои нови миграциски правила поради миграциската криза на медитеранскиот остров Лампедуза, јави ДПА. Секој ...