fbpx

Tag: ЛДП

ЛДП со реакција за Мислењето на Комисијата за спречување и заштита од дискриминација за вознемирување врз основа на политичка припадност

„ЛДП инсистираше долги години на формирање независна и професионална Комисија за спречување и заштита од дискриминација, затоа што тоа е ...

Page 2 of 2 1 2