fbpx

Tag: македонски проруски медиуми

Блинкен ја свиреше на гитара „Rockin’ in the Free World“ во бар во Кијив, на руските пропагандисти не им се допадна песната

Вчера американскиот државен секретар Антони Блинкен ненајавено пристигна во Кијив во првата посета на Украина од страна на висок американски функционер откако Конгресот ...

Фотомонтажа: Д. Мишев / ЦивилМедиа

Спутник опозиција

Пишува: ДРАГАН МИШЕВ Спутник е руски збор за сателит, и кога се толкува во астрономски контекст, и воопшто, спутник е ...