fbpx

Tag: малцински заедници

Според Извештајот на ЕК, измените на Законот за матичните книги го отвораат патот кон решавање на случаите на бездржавјанство

Според извештајот на Европската комисија за Северна Македонија, посебно внимание треба да се посвети на промовирање на недискриминацијата, зголемување на ...