fbpx

Tag: Марко Бислимоски

Со воведувањето на дневната евтина тарифа, ќе имаме најниска цена на струјата во Европа, оцени Бислимоски

Претседателот на Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) Марко Бислимоски вечерва рече дека поради технички проблеми, дневната евтина тарифа на струјата ...