fbpx
Monday, 5 December 2022

Tag: Mastodon

„Hive Social“, алтернативата на Твитер забележува огромен пораст на популарноста бидејќи корисниците бегаат од социјалната мрежа на Илон Маск

„Hive Social“, релативно нова алтернатива на Твитер, забележува огромен пораст на популарноста бидејќи луѓето бараат да избегаат од социјалната мрежа ...