fbpx

Tag: Мерко

Мерко со прво обраќање откако беше ставен на „црна листа“: Секогаш сум бил транспарентен за органите на правдата и за сите други институции

„Од Претседателот Вилсон па сѐ до ден денес, Соединетите Американски Држави се наш сојузник во секој предизвик и заедно реализиравме ...

Page 1 of 2 1 2