fbpx

Tag: Миленици

Никола Бабовски Фото: АХВ

Бабовски по повод Светскиот ден на зоонозите: Да се избегнуваат места со крлежи и комарци, милениците редовно да се третираат против паразити

Директорот на Агенција за храна и ветеринарство (АХВ) Николче Бабовски денеска, по повод 6 Јули - Светскиот ден на зоонозите, ...