Tag: Минхенска безбедносна конференција

(ВИДЕО) Ковачевски од Минхен: Не постои алтернатива на меѓународната соработка во однос на клучните безбедносни прашања

Имаме јасен став во нашата надворешна политика и не постои алтернатива на меѓународната соработка во однос на безбедносните прашања, изјави ...