Tag: млекопроизводители

Исплатени 143.7 милиони денари субвенции до над 5.300 млекопроизводители за произведено и предадено кравјо, овчо и козјо млеко

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ги информира земјоделците дека Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, ја ...